Wijncasa op de beurs

19 en 20 maart jl. was Wijncasa op de grootste wijnbeurs ter wereld op zoek naar mooie wijnen. Dit vond plaats in de Messe hallen in Düsseldorf. Zaterdagmiddag naar Düsseldorf vertrokken zodat we zondagochtend op tijd op de beurs konden zijn. Zondagochtend om 10.00 uur stonden we ergens in hal 5….. Aangezien ik alleen de Italië hallen, 3 stuks, wilde bezoeken was het even zoeken waar we moesten zijn. Omdat ik een bepaalde wijn zoek moest ik op zoek naar stands in Trentino, Veneto, Lombardije of Piemonte. En dat is gelukt. Ik heb heerlijke wijnen geproefd, ook waar ik niet naar op zoek was. Wil je weten of ik geslaagd ben? Hou dan de website in de gaten of schrijf je in voor de Nieuwsbrief van Wijncasa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *