Mousserend

Onze mousserende wijn

La Badia, Chane | € 24,95

Spumante 100% Chardonnay, DOC 13,5%

Deze mousserende kwaliteitswijn is volgens de klassieke methode gemaakt met de laatste gisting en tweede gisting op fles. Toen ik deze wijn voor de eerste keer proefde was ik gelijk verkocht. Een tikkeltje zoet proefde ik, dit zei ik tegen de wijnboer waarop hij verongelijkt keek en zei nee deze is niet zoet. Nou dat klopt, het is een droge bubbel maar in de verte proef je toch een zoetje, dat maakt deze wijn heel toegankelijk. De zachte kleine bubbel streelt je tong. De wijn smaakt naar exotisch fruit. Ook deze wijn koel serveren 6 – 8 graden. Heerlijk als aperitief maar ook zeer geschikt om mee te proosten. Een aanrader voor de komende feestdagen.

Bestellen

La Badia, Moscato D’Asti | € 13,95

Deze heerlijke zoete zachte wijn met zachte bubbels en geuren van wilde bloemen is heel goed te drinken als aperitief en bij het dessert, maar ook met oude kazen en spicy salami.  Deze wijn heeft smaken van perzik en een beetje honing. Wel koel serveren, dan is deze wijn het lekkerst.

Bestellen

De lekkere Italiaanse mousserende wijnen van Wijncasa

Een mousserende wijn wordt vaak gedronken bij feestelijke gelegenheden. Het zijn de welbekende wijnen met een kurk op de fles die je kunt opentrekken om te proosten. De naam zegt het al: Mousserende wijnen zijn wijnen die schuimen en bubbelen en worden dan ook wel schuimwijn of bubbeltjeswijn genoemd. 

Naast het drinken van mousserende wijnen bij feestelijke gelegenheden, zijn deze wijnen ook ideaal om iemand mee te ontvangen, voor bij cocktails of om te serveren bij voorgerechten en desserts. 

Proef het genot van de mousserende wijnen bij Wijncasa!

Mousserende wijnen bestaan er in allerlei wijnsoorten en druivenrassen. Zo vind je in het assortiment van Wijncasa Italiaanse, mousserende rode wijnen en witte wijnen uit Piëmonte met een heerlijke volle smaak. Beleef Italië met een heerlijke slok van onze La Badia Chane of La Badia Moscato D’Asti wijn! 

Heb je een vraag over onze Italiaanse mousserende wijnen? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Wij adviseren je namelijk graag met onze wijnkennis over onze unieke en exclusieve mousserende wijnen. 

Op zoek naar het perfecte cadeau? Mousserende wijnen zijn hét wijncadeau!

Omdat mousserende wijnen een mooi schuimend en bubbelend effect hebben, is dit perfect om als cadeau te geven op een verjaardag, etentje of jubileum. Met een mousserend wijntje van Wijncasa maak je geheid iemand blij en kan de gelukkige genieten van een lekker verdiend wijntje! 

Italiaanse kwaliteitswijnen

Uniek en exclusief

Wijnkennis

Kleine bestellingen – vanaf 1 fles

Verzending binnen 48 uur

Gratis bezorgen in Wijhe en Olst

Gratis levering vanaf €70,-

Stel ons gerust een vraag!

Wij helpen je graag om de lekkerste wijn te vinden voor jouw gelegenheid of gerecht. Vraag ons maar om advies.