Over Wijncasa

Wijncasa

Begin 2022 begon het te kriebelen, na er heel veel nachten over geslapen te hebben heb ik de knoop doorgehakt. Ik volg mijn hart en mijn passie. Ik wil graag  Italiaanse wijnen importeren en  verkopen. Waarom alleen uit Italië? Nou ik breng al meer dan 30 jaar de zomers door in Italië, dat land heeft mijn hart gestolen, het voelt als mijn tweede thuis. Een prachtig land met een heerlijk klimaat, een lekkere keuken en bijzonder vriendelijke mensen. Ik voel me daar elke keer weer welkom. En Italië heeft meer dan genoeg mooie wijnen uit verschillende streken ieder met zijn eigen identiteit.

Na een paar maanden wikken en wegen heb ik me in mei 2022 ingeschreven bij de KVK (Kamer van Koophandel) als zzp’er. De naam van mijn onderneming is Wijncasa geworden. Dat had nogal wat voeten in aarde, een mooie, lekker bekkende bedrijfsnaam verzinnen. Ik had er heel veel verzonnen maar die bestonden al, soms om moedeloos van te worden. Maar ineens was daar de naam Wijncasa. Ik was er uit, dit moest het worden. Gelijk heb ik de domeinnaam vastgelegd.

De wijnen die ik ga verkopen hebben allemaal een verhaal. Elke wijn heb ik geproefd. Ik heb de wijnboeren bezocht en gezien waar de wijngaarden staan, waar de druiven groeien en hoe de wijn gemaakt wordt. De wijnen die ik verkoop zie je niet bij de groothandel of de supermarkt liggen. In dat opzicht heb ik unieke wijnen, lekkere wijnen voor alle gelegenheden of gewoon omdat je zin hebt in een lekker wijntje.

Stel ons gerust een vraag!

Wij helpen je graag om de lekkerste wijn te vinden voor jouw gelegenheid of gerecht. Vraag ons maar om advies.