Rosé

Onze rosé

La Badia, Soffio Di Petali | € 11,95

Rosé, 100% Dolcetto, 12%

Een neus en een mond vol fruit. Zo ruikt en smaakt deze overheerlijke rosé. Aardbeien, kersen, frambozen dat proef je in deze rosé. Een fruitbommetje! Prachtig lichtrood van kleur. Een wijn die je in huis moet hebben.  Serveren bij een temperatuur van 6 – 10 graden. Een prima aperitief, maar ook een prima wijn bij  lichtte voor- of hoofdgerecht.

Bestellen

Lekkere rosé wijn vind je bij Wijncasa!

Een leuk feitje: Rosé wijn is eigenlijk de ultieme wijn tussen rode en witte wijn in! Rosé wijn wordt namelijk gemaakt van blauwe druiven en is soms gecombineerd gemaakt met blauwe en witte druiven. Rosé wijn heeft een lichte rosé kleur, doordat de schillen van de blauwe druiven minder lang bij het sap blijven dan bijvoorbeeld met rode wijn wordt gedaan. Rosé wijn is dus eigenlijk een lichte versie van rode wijn. 

Geniet heerlijk met een Italiaanse rosé wijn

Bij Wijncasa zijn heerlijke Italiaanse rosé wijnen uit Piëmonte verkrijgbaar. Rosé wijnen staan bekend om de lekkere fruitsmaak die elke rosé in zich heeft. Daarbij zijn de Italiaanse rosé wijnen van Wijncasa echte eetwijnen en heerlijk om te drinken bij gerechten met varkensvlees, gegrilde vis, knoflook, olijven en nog veel meer. Proef bijvoorbeeld onze heerlijke La Badia Soffio Di Petalin rosé wijn met een geweldige volle fruitsmaak!

Gemakkelijk online rosé wijn bestellen bij Wijncasa

Op zoek naar een heerlijke rosé wijn? Bij Wijncasa ben je hiervoor bij het juiste adres! Bestel gemakkelijk online jouw Italiaanse rosé wijn. Wij verzenden ook kleine bestellingen vanaf één fles. Bij Wijncasa ben je ervan verzekerd dat je echte Italiaanse kwaliteitswijn binnen krijgt, die als een heerlijke verrassing smaakt.

Daarbij zijn onze Italiaanse rosé wijnen uniek en exclusief. Wijncasa heeft namelijk bij iedere wijn, door de wijngaarden gelopen en gezien hoe de druiven groeien. De rosé wijnen in onze webshop zijn dus zelf geproefd en beoordeeld om jou de heerlijkste rosé aan te bieden! 

Italiaanse kwaliteitswijnen

Uniek en exclusief

Wijnkennis

Kleine bestellingen – vanaf 1 fles

Verzending binnen 48 uur

Gratis bezorgen in Wijhe en Olst

Gratis levering vanaf €70,-

Stel ons gerust een vraag!

Wij helpen je graag om de lekkerste wijn te vinden voor jouw gelegenheid of gerecht. Vraag ons maar om advies.